Hagalaz – Outdoor pull-over Jack

59.95

Hagalaz – Outdoor pull-over Jack

59.95

Beschrijving

Bescherm jezelf tegen de elementen met dit opvouwbare outdoorjas, dat net zo stoer is als een Vikinghelm op een winderige dag in Valhalla. Dit jack is het resultaat van een epische samenwerking tussen Champion en RealViking, en is gemaakt voor avonturiers met een noordse ziel. Het wind- en regenbestendige polyester jack is versierd met gedetailleerd borduurwerk, geïnspireerd op de oude Vikinglegendes.

  • Gemaakt van 100% micropoplin polyester, net zo robuust als een Vikingbijl
  • Bestand tegen wind en regen, net als de Vikingen op hun lange reizen
  • Met een capuchon en een handige kangoeroezak aan de voorkant voor al je Vikingbenodigdheden
  • En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het een verborgen buidelzak met rits, zodat je het jack kunt opvouwen en gemakkelijk kunt opbergen voor je volgende queeste.
  • De capuchon en de onderzoom hebben verstelbare bungee trekkoorden voor een perfecte pasvorm, zelfs tijdens de wildste avonturen.
  • Elastische manchetten om de kou buiten te houden, net zoals een Viking zijn schild vasthoudt tijdens een gevecht.
  • Het geborduurde logo op de linkermouw is een eerbetoon aan de Vikinggeest in ons allemaal.

Extra informatie

GewichtN/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Size Chart

<strong class="size-guide-title">Size guide</strong> <div class="table-responsive dynamic" data-unit-system="metric"> <table cellpadding="5"> <tbody> <tr> <td></td> <td><strong>S</strong></td> <td><strong>M</strong></td> <td><strong>L</strong></td> <td><strong>XL</strong></td> <td><strong>2XL</strong></td> </tr> <tr> <td><strong>Body Length (cm)</strong></td> <td>69.2</td> <td>71.1</td> <td>73</td> <td>75</td> <td>76.8</td> </tr> <tr> <td><strong>Body Width (cm)</strong></td> <td>54</td> <td>57.8</td> <td>61.6</td> <td>65.4</td> <td>69.2</td> </tr> <tr> <td><strong>Sleeve Length (from center back) (cm)</strong></td> <td>87</td> <td>89</td> <td>91.4</td> <td>93.4</td> <td>95.3</td> </tr> </tbody> </table> </div>
X

Wordt nu RealViking TRIBE MEMBER!

15% korting

Bij je eerste bestelling en gratis verzending vanaf €100